Σύσταση Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης (Π.Σ.Ε.Α.Α.)

Συστάθηκε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης (Π.Σ.Ε.Α.Α.) (Αριθμός Μητρώου Καταστατικού του συλλόγου στα βιβλία σωματείων του Πρωτοδικείου Αθηνών 32738. Αναγνωρίστηκε με την με αριθμό 314/30-09-2019 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Αθηνών) και διοικείται από εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 4ης Απριλίου 2021 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Νίκος Γελαδάς (Κοσμήτορας ΤΕΦΑΑ ΕΚΠΑ) Α΄ Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Παπαϊωάννου (Κοσμήτορας ΤΕΦΑΑ ΠΘ) Β΄ Αντιπρόεδρος: Κοσμάς Χριστούλας (Κοσμήτορας ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ) Γενικός Γραμματέας: Ηλίας Σμήλιος (Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ)

Ταμίας: Μιχάλης Νικολαίδης (Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, Σέρρες) Μέλος (Υπεύθυνος για τον τομέα αγωνιστικού αθλητισμού) Παντελής Μπακιρτζόγλου, Γραμματέας ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ.

Μέλος (Υπεύθυνος για τον τομέα λειτουργίας των γυμναστηρίων):

Κωνσταντίνος Παπούλιας, ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

Μέλος (Υπεύθυνη για τον τομέα άσκησης και υγείας): Ματίνα Κουτρουμπή, PhD, Κλινική Εργοφυσιολόγος.

Μέλος (Υπεύθυνη για τον τομέα Φυσικής Αγωγής και Εκπαίδευσης): Ολυμπία Ζαραμπούκα, MSc, Καθηγήτρια ΠΕ11.

Ο Σύλλογός μας έχει ως κυριότερο σκοπό του την συνδικαλιστική εκπροσώπηση, μεταξύ άλλων, των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συμπληρωματικά και ειδικότερα από τις εκπαιδευτικές συνδικαλιστικές ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, όπως η Δ.Ο.Ε. και η Ο.Λ.Μ.Ε.. Για τον λόγο αυτό σκόπιμο είναι να γνωρίζετε ότι, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα επιδιώξει την άμεση και αγαστή συνεργασία μαζί σας, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής σε όλες τις σχολικές μονάδες, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και η διευκόλυνση της άσκησης εκπαιδευτικού έργου από τα μέλη μας που είναι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής, στα πλαίσια των νόμων και των εγκυκλίων διατάξεων.

Ευελπιστώντας σε μία συνεργασία που θα αποβλέπει σε όλα τα παραπάνω, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και συμβολή.

 

 

Αφήστε μια απάντηση