Συγκρότηση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων

Συγκρότηση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) για τις Σχολικές Αθλητικές Δραστηριότητες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Σχολικού Έτους 2020 – 2021 αποτελούμενη από τους κάτωθι:

 

  1. Κερερέ Δημήτριο του Ιωάννη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ., ως Πρόεδρο.
  2. Καραμαλάκου-Λάππα Σταυρούλα-Μόνικα του Γεωργίου, Προϊσταμένη του Β’ Τμήματος της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ., ως Αντιπρόεδρο.
  3. Γάκη Γεωργία του Σπυρίδωνος, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη, του Α’ Τμήματος της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ., ως Μέλος.
  4. Βαγενά Απόστολο του Θεοχάρη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, ως Μέλος.
  5. Κουγιουμτζή Κωνσταντίνο του Αχιλλέως, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής-1ο ΠΕΚΕΣ Αττικής, ως Μέλος.
  6. Τσόνια Σταύρο του Αθανασίου, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής 5ο ΠΕΚΕΣ Αττικής, ως Μέλος.
  7. Βρόντου Κωνσταντίνα του Αθανασίου, Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Δ.Δ.Ε. Ευρυτανίας, ως Μέλος.
  8. Κουμή Ιάκωβο του Ιακώβου, Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Δ.Δ.Ε Χανίων, ως Μέλος.
  9. Μαύρου Κυριακή του Γεωργίου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, ως Μέλος.
  10. Ρίζο Στυλιανό του Δημητρίου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, ως Μέλος.
  11. Γκατζάλα Δημήτριο του Ιωάννη, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ως Μέλος.
  12. Κοτσάλου Βασιλική του Γεωργίου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας, ως Μέλος.
  13. Αγγελάκη Εμμανουήλ του Βαρθολομαίου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, ως Μέλος.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Αγγελή Χριστιάνα του Κωνσταντίνου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής στη Γενική Γραμματεία Π.Ε.,Δ.Ε. και Ειδικής Αγωγής με τοποθέτηση στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Τα μέλη της Επιτροπής δεν λαμβάνουν αποζημίωση για τη συμμετοχή τους σε αυτή εκτός από τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης.

Η μετακίνηση των μελών για τις συνεδριάσεις της Επιτροπής πραγματοποιείται με απόφαση των οικείων υπηρεσιών των Διευθύνσεων στις οποίες ανήκουν και τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και ημερήσιας αποζημίωσης βαρύνουν τον Προϋπολογισμό των Διευθύνσεων που ανήκουν.

Η Επιτροπή, με απόφαση του προέδρου δύναται να συνεδριάζει και μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ__

Αφήστε μια απάντηση