Διαδικτυακό υλικό ιστοσεμιναρίου Φυσικής Αγωγής

Μήνυμα του Συντονιστή Φυσικής Αγωγής ΠΕΚΕΣ Δυτ. Μακεδονίας κ. Παλαμά Αθανάσιου.

 

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, καλημέρα και εύχομαι να είστε όλες και όλοι καλά.

Θα ήθελα κατ’ αρχήν να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή σας και τη συμμετοχή σας στο συνεργατικό διαδικτυακό σεμινάριο της Παρασκευής 27/11/2020 στην εισήγηση της κας Δανιά «Η ενίσχυση των γνωστικών λειτουργιών εντός και διά μέσου του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής».

Στο σύνδεσμο που σας παραθέτω στη συνέχεια από την ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής Αγωγής, ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ :

http://www.phed.uoa.gr/ereyna/ergastiria/ergastirio-a8lhtikis-paidagwgikis-didaktikis.html

μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση – η οποία οδηγεί με υπερ-συνδέσμους στο σχετικό συνοδευτικό υλικό – κάνοντας «κλικ» στον τίτλο του ιστο-σεμιναρίου (η ενίσχυση των γνωστικών λειτουργιών εντός και δια μέσου του μαθήματος της Φ.Α. 27/11/2020)

Το συνοδευτικό υλικό βρίσκεται με τη μορφή υπερ-συνδέσμων στο παράρτημα της παρουσίασης (μετά τη διαφάνεια Νο 37).

Επίσης στο σύνδεσμο «Άλλες Δράσεις» μπορείτε να βρείτε αξιόλογο υλικό για να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θεωρείτε καλύτερα.

Σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας και παραμένω στη διάθεσή σας για να στηρίξουμε δυναμικά το αντικείμενο που υπηρετούμε και αγαπάμε.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε και για οποιαδήποτε συνεργασία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6936554585 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση spalamaskoz@yahoo.gr

 

 

 

Παλαμάς Αθανάσιος

 

Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ11

Αφήστε μια απάντηση